Η ιστορία της SPAR

Η SPAR ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 1932 από τον Adriaan van Well και 14 άλλους ομοϊδεάτες του. Σήμερα η SPAR αριθμεί περισσότερα από 13.100 καταστήματα, με παρουσία σε 48 χώρες και 4 ηπείρους (στοιχεία 2018). Η ανάπτυξη της SPAR βασίζεται σε αξίες, οι οποίες αποτελούν βασικό θεμέλιο στην οργάνωση της εταιρείας για περισσότερα από 85 χρόνια. Πυρήνας αυτών των αξιών είναι η πάγια δέσμευση των καταστημάτων SPAR σε όλο το κόσμο για διαρκή παροχή μοναδικής ποιότητας και εξυπηρέτησης καθώς και δυνατότητας πολλαπλών επιλογών από επιλεγμένα και φρέσκα προϊόντα.

 

Global yet local (Παγκόσμια αλλά και τοπικά)

Η κινητήρια δύναμη της SPAR παγκοσμίως είναι η στενή συνεργασία λιανεμπόρων και χονδρεμπόρων σε τοπικό επίπεδο για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών τους. Η SPAR είναι συνυφασμένη με το λιανικό εμπόριο και απαρτίζεται από αφοσιωμένους ανεξάρτητους λιανεμπόρους.  Η προσήλωση που επιδεικνύει η SPAR καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη φιλία  του καταναλωτικού κοινού που αποτελεί μέρος διαφορετικών κοινοτήτων.

SPAR Express

Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα με τη μορφή SPAR express άνοιξε τις πόρτες του στον Άλιμο το Δεκέμβριο του 2019. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση, η ποιότητα, η ποικιλία σε φρέσκα προϊόντα, το μανάβικο, το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και η εύκολη πρόσβαση καθιστούν το κατάστημα χώρο προορισμού για τους καταναλωτές της γειτονικής και ευρύτερης περιοχής καθώς και για τους αυτοκινητιστές. Επιπλέον, η λειτουργία ενός μοντέρνου αναψυκτηρίου στο χώρο αυτό με φρεσκοστυμμένους χυμούς, λαχταριστές λιχουδιές, σφολιάτες και φρεσκοαλεσμένο καφέ σας δίνει καθημερινά την απαραίτητη ενέργεια και τη δυνατότητα ενός ευχάριστου διαλείμματος.

Βιώστε μια μοναδική εμπειρία στο χώρο μας απολαμβάνοντας τις προτεινόμενες παροχές και πραγματοποιήστε τις αγορές σας για το σπίτι ή τη δουλειά!

.

Είδη σουπερμάρκετ
Καφές, Σφολιάτες
Φρέσκοι Χυμοί
Είδη περιπτέρου
Κάβα
Μαναβική
Πάγος
Χρόνος ομιλίας, paysafe
Delivery
Πρατήριο υγρών καυσίμων
Back to Top